Szabadidő- és sportruházat

Szabadidős-, fitnesz-, sport tevékenységünkhöz szívesen húzunk kényelmes, divatos szabadidő és sportruházatot. Ezekben a ruhákban különböző időjárási körülmények között testmozgást végzünk ezért fontos, hogy könnyűek legyenek, légáteresztők, nedvességfelszívó hatásukkal megvédjék testünket hideg és melegkörülmények között is, biztosítsák a mozgás szabadságát.

Az INNOWEAR-TEX Kft. K+F és innovációs tevékenysége  biztosítja, hogy textil alapanyagaink megfelelnek ezeknek a kihívásoknak. Cégünk és munkavállalóin számára fontos a környezeti fenntarthatóság ezért termékeink hosszú élettartamúak, gyártási és beszerzési folyamatainkban környezetkímélő és energiatakarékos megoldásokat alkalmazunk.

Pólók-sportmezek

Saját hazai körkötött anyagainkból készített női és férfi sportmezek, szabadidő-, fitnesz pólók könnyűek, rugalmasak, jó légáteresztők gyorsan száradnak és tartósak. Választhatók környakas, galléros kivitelben. Készülhetnek antibakteriális kikészítéssel, amely megakadályozza a kellemetlen szagok képződését és az izzadságfoltok megjelenését, kellemes tiszta érzést biztosít viselőjének. 

A pólók, sportmezek felírtozhatók, emblémázhatók különböző technológiai megoldásokkal: hímzés, szitázás, lézermintázás, transzfernyomás.

Szabadidő nadrágok

Női és férfi szabadidő nadrágjaink különböző összetételű körkötött kelméinkből készülnek különböző színekben, bolyhozott és bolyhozatlan kivitelben. Nadrágjaink többféle fazonban kérhetőek: egyenes, vagy ribes végződéssel, bevágott-, svéd-, vagy rátett zsebes megoldással is. Kiegészítő szolgáltatásainkkal emblémázhatók, választható, hímzés, szitázás- és lézermintázás, transzfernyomás.
Túrázáshoz, téli sportokhoz kelméinkből készült aláöltözetek kialakításuknak köszönhetően megtartják a test hőmérsékletét, elvezetik a nedvességet, kiváló védelmet nyújtanak a hideg ellen.

Szúrás és vágásálló kelméinkből készült aláöltözet dupla védelmet nyújt pl. gyorskorcsolyázásnál előírás, hogy az aláöltözet is vágásálló legyen.  

Szabadidőfelsők, melegítő felsők

Női és férfi szabadidő felsőink különböző összetételű körkötött kelméinkből készülnek különböző színekben, bolyhozott és bolyhozatlan kivitelben, poláranyag anyagból, PTFE 3 rétegű szél és vízálló, vízgőzáteresztő polárból, plüsskelméből.

Választható fazonok: Kerek-, és V-nyakú, galléros gombos, vagy rövid cippzáras, egyenes aljjal, vagy ribbel.
Kiegészítő szolgáltatásaink: tervezés, mintázás, hímzés, szitázás- és lézermintázás, transzfernyomás.
Antibakteriális anyagból készült szabadidő felsőink megakadályozzák a kellemetlen szagok keletkezését, tartós tisztaságot és frissességet biztosítanak futás, teniszezés vagy akár erőnléti edzés közben.

Túrázáshoz, téli sportokhoz kelméinkből  készült aláöltözetek kialakításuknak köszönhetően megtartják a test hőmérsékletét, elvezetik a nedvességet, kíváló védelmet nyújtanak a hideg ellen.

Ajánlat kérő űrlap