Mosó- és technikai hálók

Különböző védőhálók, technikai hálók, sporthálók gyártásával és forgalmazásával is foglalkozunk.

Termékeink előállításához kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk, rendkívül jó ár-érték arány mellett. A hálótípusok széles választékával rendelkezünk, amelyek szinte minden felhasználási területet kielégítenek.

Mosóhálók

A mosóháló segít a finom, lágyabb esésű anyagokból készült ruhaneműk megóvásában. Nagyobb, illetve kisebb lyukú változata biztos védelmet nyújt a ruhaneműknek.

Mind ipari, mind lakossági felhasználásra ajánljuk.

Ipari célra készített mosózsákjainkat egyedi igényeknek megfelelően alakítjuk ki .mind a méret mind a háló lyuknagysága tekintetében.

Igény esetén „ruhacímke” felvarrására is lehetséges. Így megkülönböztethetővé válik,hogy kinek a ruháit mossák a zsákokban.

Technikai hálók

Mezőgazdasági felhasználásra, időjárásálló, UV-álló, sűrű rácsszerkezettel készült hálóink védelmet nyújtanak az apró kártevő bogarak és egyéb pollenek ellen is, az adott védeni kívánt területen.

A hálók konfekcionálása igény szerint történik.

Sporthálók

Sporthálóink a létező összes sportágat lefedik, ahol hálóra van szükség. A futballtól kezdve, a kézilabdán és a vízilabdán át egészen a röplabda- és strandröplabda hálókig, mindenféle standard méretű sportháló megtalálható kínálatunkban.

Ökozsák

Egyre több ember óvja környezetét, látva, felismerve, hogy milyen öko-katasztrófa veszélyezteti élővilágunkat. Öko lábnyomunk csökkentéséhez hozzájárulhatunk, ha a piaci illetve bolti bevásárláshoz a műanyagtermékek helyett, többször is használható zsákokat, tasakokat használunk.

Öko-zsákjaink kis helyigényűek, könnyűk, néhány gramm súlyúak, melyek nem növelik meg bevásárláskor a kívánt termék egységét. A zsákok zsinóros záródásúak.

Ajánlat kérő űrlap