Hálók

A mosó-, és technikai hálók alapanyaga minden esetben 100% poliészter. Kötésszerkezete lazább vagy sűrűbb a különböző igényeknek, elvárásoknak megfelelően.

Mosó- és technikai zsákok kivitelezése lehet zsinóros záródású zsinórszorítóval ellátott, vagy a nélküli, illetve húzózáras megoldású. Méretválaszték vevői igény szerint.

Mind ipari, mind lakossági felhasználásra ajánljuk. A mosózsákok alkalmasak ruhaneműk és egyéb textíltermékek elkülönített mosásához.

Kivitelezés: különböző rácsszerkezettel, zsinórral, zsinór és zsinórszorítóelemmel ellátott, valamint húzózáras megoldással.

Standard méretek:   32 x 42 cm

                                    40 x 50 cm

                                    53 x 75 cm

Ipari célra készített mosózsákjainkat egyedi igényeknek megfelelően alakítjuk ki .mind a méret mind a háló lyuknagysága tekintetében.

Igény esetén „ruhacímke” felvarrására is lehetséges. Így megkülönböztethetővé válik,hogy kinek a ruháit mossák a zsákokban.

mosohalo1

Mosóháló lánckötött kelme

mosohalo2

Mosóháló

mosohalo3

Mosóháló

Izolációs háló

Mezőgazdasági felhasználásra, időjárásálló, UV-álló, sűrű rácsszerkezettel készült hálóink védelmet nyújtanak az apró kártevő bogarak és egyéb pollenek ellen is, az adott védeni kívánt területen.

A hálók konfekcionálása igény szerint történik.

Sporthálók

Rendelhető  különböző labdajátékokhoz

IM000102.JPG

Technikai háló

IM000112.JPG

Technikai háló

IM000113.JPG

Technikai háló

IM000117.JPG

Technikai háló

technikai-halok5

Technikai háló

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Technikai háló

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Egyre több ember óvja környezetét, látva, felismerve, hogy milyen öko-katasztrófa veszélyezteti élővilágunkat. Öko lábnyomunk csökkentéséhez hozzájárulhatunk, ha a piaci illetve bolti bevásárláshoz a műanyagtermékek helyett, többször is használható zsákokat, tasakokat használunk.

 

Öko-zsákjaink kis helyigényűek, könnyűk, néhány gramm súlyúak, melyek nem növelik meg bevásárláskor a kívánt termék egységét. A zsákok zsinóros záródásúak.

 

A zsákok önsúlya zárójelben feltüntetve.

 

Standard méretek:   26 x 30 cm (13 g)

                                   32 x 42 cm (23 g)

                                   40 x 50 cm (33 g)

oko-zsak3

ÖKO-zsák

oko-zsak2

ÖKO-zsák

oko-zsak1

ÖKO-zsák